(72) 313 819 | (72) 211 573

7630 Pécs, Edison u. 3/A

info@sztrada92.hu

Mély- és útépítés

Kiemelkedő tapasztalat

Mély- és útépítés

Cégünk fő profilja a mélyépítés, az útépítés, illetve az ezekhez kapcsolódó kiegészítő építési feladatok teljes köre, a kezdeti földmunkától és tereprendezéstől, a közműépítésen át, egészen az aszfaltozásig vagy egyéb burkolatok kialakításáig.

Mély- és magasépítési feladatok

Tapasztalt műszakvezető kollégáink irányításával, saját brigádokkal és saját munkagépekkel történő munkavégzés.

5

Kis- és nagytömegű földmunka

Alaptestek (tömbalapok, sávalap) földmunkája géppel, kiegészítő kézi földmunkával. 

A feladat nagyságától függően saját gépekkel (Yanmar minikotró, Caterpillar árokásó rakodó, Caterpillar forgókotró), hozzá kapcsolódó szállítási feladatokkal.

5

Támfalépítés

Terméskő, előregyártott és helyszíni betonelemekből készített támfalak építése.

5

Tereprendezés

Árokásás, rézsűkialakítás, tereprendezési munkák

5

Felszíni vízrendezési munkák

Felszíni vízrendezési munkák, műtárgyépítés, árokburkolás

5

Közmű- és csatornaépítés

Közmű- és csatornaépítés, bekötés.

Útépítés

5

Kis- és nagyfelületű aszfaltozás

Az aszfaltot hőmegtartós platóval rendelkező tehergépkocsikkal szállítjuk a helyszínre az anyag kihűlésének megakadályozása érdekében, majd ott a felület nagyságától és a hozzáférhetőség függvényében kézi bedolgozással (kis felületen, szűkös helyen) vagy gépi bedolgozással (nagyobb hozzáférhető felületen, 2 féle finisherrel) kivitelezzük.

5

Szegélyépítés

Tapasztalt kőműveseink kitűzés és előkészítést követően a tervek szerinti részletrajzok alapján „megtámasztó betongerendával”, tiszta ívekkel, pontos magasságokkal dolgoznak.

Útépítés teljes spektrumát végezzük. Több, mint 100 km aszfaltozott út építése és megújítása kötődik cégünköz a régióban.

5

Burkolatok bontása

Bontófejes kotrógéppel, a felbontott anyag elszállítása vagy újra hasznosítása hidraulikus törőfejjel (beépíthető darált beton előállítása)

5

Aszfalt és beton burkolatmarás

Aszfalt vagy beton burkolatú utak és felületek marása marógéppel.

5

Útépítési kőanyagok helyszínre szállítása, beépítése és tömörítése

Saját tehergépkocsikkal való szállítás, beépítés/elteregetés kotrógépekkel vagy gréderrel, tömörítés többféle hengerrel, lapvibrátorral, döngölőbékával.

5

Út és parkoló építése betonból

Több éves tapasztalattal rendelkező saját betonozó brigádunk precízen dolgozza be a mixerrel szállított betont. Szilárdulás után betoncsiszológéppel történik a felületképzés. Az utolsó folyamat a dilatációs hézagok vágása slusszvágó géppel, ami a hőtágulás okozta mozgások miatt fontos.

5

Térkő burkolatok kialakítása

Kisebb nagyobb felületű térköves burkolatok kialakítása változó típusú és méretű térkőből ágyazózúzalékra.

Kérje ajánlatunkat!

Örömmel segítünk megvalósítani az Ön projektjét is. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mire figyeljen amikor kivitelezőt választ?

Fontos szempontok

Hogyan válasszon kivitelező partnert?

Az építőipari beruházások sajátja, hogy jellemzően költségesek, az egyes projektek hosszú távra szólnak és a munkák nem “visszacsinálhatók”, azaz gyakran olyan feladatokról van szó, amelyet csak egyszer lehet/érdemes elvégezni. Ezért amikor építőipari kivitelezőt választ, érdemes különös gondossággal eljárni.

De milyen szempontokat vegyen figyelembe a választása előtt?

E

Megbízhatóság és leinformálhatóság

Nagyon fontos, hogy az adott cég mióta létezik, milyen referenciái vannak. Érdemes megnéznünk, hogy milyen az anyagi-pénzügyi helyzete, de azt is, hogy a projekt kapcsán amikor felmerül egy kérdés, akkor azt pontosan, érthetően és az ígért határidőre megválaszolják-e.

E

Ár/érték arány

Ritkán fordul elő, hogy a legolcsóbb ajánlat a legjobb. Ehelyett inkább az ár/érték arányra érdemes odafigyelni. Az adott ajánlathoz társított kiegészítő szolgáltatások és garanciák együttesen mennyibe kerülnek.

E

Megfelelő ügyfélszolgálat

Egy építőipari projekt jellemzően egy hosszabb, olykor több hónapos, máskor akár éven átívelő munka. A kommunikáció minősége, az ügyfélszolgálat, a felmerülő kérdések kezelése a projekt elején néha még nem tűnik kritikusnak, ám aki túl van már bármilyen építőipari beruházáson, az pontosan érti ennek súlyát, jelentőségét. Olyan partnert válasszon, ahol első osztályú az ügyfélszolgálat.

1.500+ sikeres projekt

Sikeres projektjeink száma kiemelkedően magas.

100+ km aszfaltos út

Bőven 100 km feletti aszfaltos útat építettünk vagy újítottunk fel a régióban.

3 millió tonna felett

Minden évben több millió tonna anyagot mozgatunk meg.

Miért válasszon minket?

Előnyeink

Magasan kvalifikált szakmai vezetők

A cégvezetők és szakmai vezetőink is több évtizedes releváns tapasztalattal rendelkeznek. Lassan kijelenthetjük, hogy “amit mi nem láttunk, olyan nincs is”, éppen ezért minőségi és szakmailag megalapozott megoldást tudunk nyújtani.

Összeszokott csapat

Kollégáink régóta együtt dolgoznak, pontosan ismerik egymást, így egy jól olajozott gépezet hatékonyságával működnek. Ez megrendelőinknek a gyorsaságban és a magas minőségben is megjelenik.

Folyamatosan fejlődő gép- és eszközpark

Szolgáltatásaink mindegyike gép- és eszközigényes. Éppen ezért kulcskérdés, hogy milyen gépekkel dolgozunk. Büszkék vagyunk arra, hogy folyamatosan fejlesztünk, a technológia előrehaladásával párhuzamosan a gépparkunk is fejlődik, mind minőségében, mind számosságában.

Ár-érték arány

Szolgálatásainkat korrekt ár-érték arány mellett nyújtjuk, az építőiparban jellemző túlszámlázásoktól mentesen.

Rugalmasság

Igyekszünk az ügyfeleink, illetve a változó környezethez, feltételekhez rugalmasan hozzáállni, igazodva az igényekhez.

Pénzügyi stabilitás

A több évtizedes siker egyik zálóga, az átlátható és stabil pénzügyi működés. Partnereink biztosak lehetnek abban, hogy az általunk elvállalt munkák elkészülnek és a SZTRÁDA92 mindenkor biztos lábakon áll.

Kiszámíthatóság és megbízhatóság

Egyszerűen az történik, amit ígértünk és amiben megállapodtunk, ami biztonságot és nyugalmat ad partnereinknek.

Kérje ajánlatunkat!

Örömmel segítünk megvalósítani az Ön projektjét is. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hogyan dolgozunk?

Referenciáink

Sok ezer sikeres projekt kötődik cégünkhöz az elmúlt évtizedekből, amelyekre egytől-egyik büszkék vagyunk. Tekintsen meg ezek közül néhányat.

Aktualitások

Hírek, információk