(72) 313 819 | (72) 211 573

7630 Pécs, Edison u. 3/A

info@sztrada92.hu

Sztráda92

Minőségi építőipari megoldások több, mint 30 éve

A SZTRÁDA92

Ismerjen meg minket.

Társaságunk 1992-ben alakult és két magánszemély tulajdonát képezi. 1992-1996 december 31-ig Betéti Társaságként, majd 1997 január 1-től J & B  Sztráda 92 Kft. néven végezte az építési és fuvarozási feladatokat.

2008-ra a teljes eszközpark és személyi állomány beleolvadt a Sztráda 92 Kft.-be és azóta is ebben a formában működik. Fő profilunk az építőipari kivitelezés (mélyépítés, nagytömegű földmunkák, utak, térburkolatok építése), a közúti árufuvarozás.

Megrendelői körünk elsősorban városi és községi önkormányzatok, nagyobb társaságok, illetve magánszemélyek közül kerül ki. 2011 szeptemberétől, az Új Széchenyi-terv keretén belül, Európai Uniós támogatás segítségével új telephelyen, korszerű műhelycsarnokunkban saját eszközeink szervizelése mellett, más cégek és a lakosság részére is vállalunk gépjárműjavítást.

1.500+ sikeres projekt

Sikeres projektjeink száma kiemelkedően magas.

100+ km aszfaltos út

Bőven 100 km feletti aszfaltos útat építettünk vagy újítottunk fel a régióban.

3 millió tonna felett

Minden évben több millió tonna anyagot mozgatunk meg.

Ismerjen meg minket!

Csapatunk

Juhász Árpád

Juhász Árpád

ügyvezető igazgató

Bilits Ferenc

Bilits Ferenc

ügyvezető igazgató

Juhász Miklós

Juhász Miklós

ügyvezető igazgató

Szarvas-Bilits Viktória

Szarvas-Bilits Viktória

ügyvezető igazgató

Magyar Zoltán

Magyar Zoltán

vállalkozási csoportvezető

Ozorai Barnabás

Ozorai Barnabás

műszaki előkészítő mérnök

Bózsa Gábor

Bózsa Gábor

műszaki vezető

Schmidt Péter

Schmidt Péter

műszaki vezető

Huszka Zsolt

Huszka Zsolt

műszaki vezető

Szarvas Tibor

Szarvas Tibor

menedzsment asszisztens

Berger Gábor

Berger Gábor

logisztikai vezető

Szám Béla

Szám Béla

javítóműhely vezető

Bánky Ottó

Bánky Ottó

ügyintéző

SZTRÁDA92 

Eszközparkunk

Az eszközparkunkat úgy alakítottuk ki, hogy saját kivitelezési munkáinkat, alvállalkozó bevonása és gépbérlés nélkül el tudjuk végezni. Ehhez szükségünk volt az útépítéshez szükséges legfontosabb gépekre. Földmunkagépekből rendelkezésre áll egy gréder, ami a nagytömegű föld terítésére, profilozására használjuk. Vannak kotrógépeink; nagytömegű földmunkára két gumikerekes forgókotró rászerelhető törőfejjel, 3 db kotró-rakodó kombigép árokásásra, rászerelhető hidraulikus bontókalapáccsal; bontásra, anyagok mozgatására, rézsű kialakítására. Két minikotró a nehezen hozzáférhető, kis helyen történő munkavégzésre. Rendelkezésünkre áll több úthenger gumi-, vegyes-, vaskerekes, 1-12 tonnáig. Az aszfaltozási munkákhoz elengedhetetlen az aszfaltmaró és a 2 db finisher. Betonozási munkákat a saját mixerünk segítségével tudjuk elvégezni.

A brigádjaink kiszolgálására rendelkezésre állnak kézi kisképek; elektromos réselők, elektromos fűrészek, lapvibrátorok, tűvibrátorok, döngölőbékák, betonsimítók, nagy- és kisflexek, slusszvágók, vizesvágók, betonkeverők, szivattyúk.

A fuvarozáshoz 7 db nyerges szerelvénnyel szolgáljuk ki partnereinket. Ezen kívül a kivitelezés részlegen használunk 2 db 4 tengelyes billencset, 4 db 2 tengelyes billencset és 2 db kisebb teherautót az anyagok projekthelyszínre szállításához, 3 db gólyadarus billencset és egy gólyadarus szerelvényt a raklapos anyagok (térkő, szegélykövek, egyéb) szállításához és a nagytömegű betonelemek (előregyártott betonátereszek, aknák) mozgatásához és elhelyezéséhez.

Igazoltan magas minőség

Minőségbiztosítás

Magyarországon – és globális szinten is – a piacok minőségi követelményei dinamikusak és változatosak. Ezeknek a minőségi követelményeknek egy szisztematikus minőségirányítási rendszerrel lehet sikeresen és tartósan megfelelni.

Cégünk rendelkezik a nemzetközileg elismert ISO 9001 és az ISO 14001 szabvány szerinti tanúsítványokkal. Ezek a tanúsítványok bemutatják a szervezet képességét arra, hogy következetesen kielégítse a vevői elvárásokat, minimalizálja a kockázatot, hogy rossz terméket adjon el vagy minőségben nem megfelelő szolgáltatást nyújtson.

Aktualitások

Hírek, információk