(72) 313 819 | (72) 211 573

7630 Pécs, Edison u. 3/A

info@sztrada92.hu

Javában folynak a munkálatok a Rovitex Kft. új csarnoknál

Cégünk új projektje egy új csarnok útcsatlakozása és a belső úthálózat kialakítása. A helyszín Pécs, Reménypusztai rész. A megrendelő a Rovitex Kft., melynek új telephelyén kell kialakítani a kamionok számára a beközlekedő utat és egy térköves parkolót a személyautók számára.

A műszaki tartalom szerint 8-as térkőből kell kialakítani a burkolatot, melynek rétegrendje: 20 cm Z 0/63-as zúzottkőágyazat, 20 cm CKT-4 jelű cementes stabilizáció, erre kerül 4 cm vastagságban egy ágyazózuzalék réteg, majd a 8-as térkőburkolat, melynek hézagait homoksepréssel töltjük ki.

Az út mellett új szegélysorok lesznek kialakítva, melyek természetesen betonba lesznek rakva, így biztosítva a stabilitást és időtállóságot.

Az ívek úgy lettek kialakítva, hogy a telephelyen közlekedő nyerges szerelvénnyel rendelkező kamionok is elférjenek és könnyedén el tudjanak fordulni.

A projekt keretein belül a feladataink közé tartozik még egy zsalukövekből épülő támfal kivitelezése a csarnok mellett és egy 400 m2-es térköves parkoló építése is.

 Volt itt minden; újratervezés, műszaki tartalom változás, de minden akadályt elhárítva a munkálatok javában folynak és teljes erőbedobással dolgozunk, hogy minőségi munkát végezzünk és a megrendelő elégedett legyen.