(72) 313 819 | (72) 211 573

7630 Pécs, Edison u. 3/A

info@sztrada92.hu

Átadtuk a Szigetvári projektet

A tavalyi évben végeztünk a KITE Zrt. telephelyén Szigetváron útépítési munkálatokat. A projekt részeként a meglévő rossz minőségű beközlekedő úton végeztünk kátyúzási munkákat, kiépítettük a vízelvezetést és az ülepítőt, majd kialakítottunk egy rámpát az egyik tárház kapujánál.

Azonban az év vége fele az időjárás és az alacsony hőmérsékleti viszonyok miatt idénre maradt a telephelyen lévő folyókák felújítása, aszfaltozása.

Kijött a jó idő, az aszfaltkeverő telepeken beindult az élet, így mi is munkába tudtunk állni Szigetváron. Mivel kézi aszfaltról van szó, ezért fontos, hogy a hőmérséklet legalább 10 C° legyen, hogy ne hűljön ki az aszfalt idő előtt. Így tudjuk szépen bedolgozni az anyagot és így tudjuk a megfelelő tömörségi szintet elérni ahhoz, hogy időtálló és minőségi burkolatot képezzünk.

 

Az elmúlt években többször dolgoztunk a KITE Zrt. telephelyén. Különböző burkolatfelújítási munkákat végeztünk. A visszahívások és az újabb megkeresésekből egyértelműen látszik az elégedettség a megrendelő részéről, ahogy most is a műszaki átadáson.